Servicii Consultanta si Intermediere Imobiliara

ImoMina crează un spațiu favorabil pentru prezentarea, promovarea și vânzarea, închirierea sau administrarea proprietăților imobiliare.

 

Vânzare

Vânzarea proprietăților este un proces complicat, efortul susținut și continuu fiind doar unul din factorii care garantează o tranzacționare de succes.

ImoMina pune accentul pe servicii de calitate, care împreună cu experiența și profesionalismul agenților săi, optimizează acest proces.

Punerea în evidență a punctele forte ale spațiului este oferită printr-un raport complet: evaluare a proprietății dumneavoastră cu avantaje și dezavantaje, precum și sugestii de îmbunătățire, care pot influența pozitiv valoarea proprietății, bazate pe criteriile zonei și a altor tranzacții similare.

Promovarea proprietății este făcută prin toate metodele relevante, în mediul online și offline, prin portofoliul nostru de clienți și parteneri.

Oferim asistenţă pentru toate demersurile necesare transferului dreptului de proprietate și de finalizare a tranzacției propriu- zise.

ImoMina oferă soluții de calitate superioară și personalizate pentru sectorul imobiliar de lux din România, prin echipa sa de consultați dedicați și o platforma online, care eficientizează căutarea în sectorul proprietăților de gamă înaltă.


 

Închiriere

 

Acest proces poate fi destul de complicat, ImoMina asigurându-vă cele mai avantajoase condiții pentru închirierea spațiului dumneavoastră. 

Promovarea proprietății este făcută prin toate metodele relevante, în mediul online, offline și parteneri. Datorită expertizei noastre și a unui amplu portofoliului de clienți selecți, șansele de reușită, în timp relativ scurt, sunt destul de ridicate, ceea ce înseamnă că veți putea închiria proprietatea în timp util.

Închirierea unui spațiu potrivit poate fi o provocare. Colaborarea cu o agenție imobiliară ajută în găsirea spațiului perfect, respectând criteriile și bugetul clientului.

Oferta diversificată provine atât din portofoliile noastre de prezentare cu proprietățile aflate în stadiu de închiriere, ce conțin fotografii profesioniste și detalii importante, cât și din proprietățile listate de alte agenții cu care colaborăm.